خرید تحقیق و مقاله و پاورپوینت

فروش فایل هایی از جمله پروژه، مقاله، تحقیق و ترجمه و پاورپوینت کارآموزی و طرح تو جیهی

خرید تحقیق و مقاله و پاورپوینت

فروش فایل هایی از جمله پروژه، مقاله، تحقیق و ترجمه و پاورپوینت کارآموزی و طرح تو جیهی

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۵، ۰۸:۵۲ ق.ظ

کسب درامداز تلگرام (تضمینی)

کسب درامداز تلگرام (تضمینی)

کسب درامداز تلگرام (تضمینی)دوستان عزیز پکیجی فوق العاده کاربردی وتضمینی از0تا100کسب درآمد از تلگرام را براتون آماده کردم درفایلهای ارائه شده هیچگونه توضیحاتی بی ربط داده نشده و100درصد تمام مطالب کاربردی و حساب شده میباشد . دوستان برای اطمینان شما از کاربردی بودن و رسیدن به درآمد اسان تر از اونی که فکراشامیکردید یک تضمین به شما میدهم که در دو روز اول 10برابرپولی که برای خرید این پکیج 0(تا100کسب درامد تلگرام) پرداخت نموده اید به دست بیاورید.دوستان فایل های ارائه شده تاکید میکنم بسیار کاربردی بوده ازجمله چندین روش رایگان برای بالا بردن تعداد اعضای کانالتان و چندین روش هزینه دار با بازده بسیار بالا برای شما... دانلود فایل

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۹۵ ، ۰۸:۵۲
دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۵، ۰۸:۵۰ ق.ظ

طرح توجیهی پرورش زنبور عسل

طرح توجیهی پرورش زنبور عسل

طرح توجیهی پرورش زنبور عسل

کارآفرینی پرورش و نگهداری زنبور عسل


فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل: 66
+ پاورپوینت


خلاصه طرح :
موضوع طرح : پرورش و نگھداری زنبورعسل
ظرفیت اسمی تولیدات: ١٢۵٠ کندو
نوع تولیدات : عسل
تعداد شاغلین : ٩ نفر
مشخصات سرمایھ گذاری طرح :
سرمایھ گذاری کل طرح : ٨٩٢٫٩٨ میلیون ریال
سرمایھ گذاری ثابت : ٨٣٩٫٨٩ میلیون ریال
سرمایھ در گردش : ۵٣٫١٠ میلیون ریال
در آمد سالانھ : ١٠٠٠٫٠٠ میلیون ریال
سود ویژه : ٢٠٩٫٨٣ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایھ : ٣٫٨ سال
نرخ بازدھی سرمایھ : ٢۶٫۴ % درصد
دانلود فایل
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۹۵ ، ۰۸:۵۰
دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۵، ۰۸:۴۷ ق.ظ

طرح احداث شرکت نوشابه غیر گازدار

طرح احداث شرکت نوشابه غیر گازدار

طرح احداث شرکت نوشابه غیر گازدارطرح احداث شرکت نوشابه غیر گازدار

فرمت فایل: pdf (قابل کپی پست)
تعداد صفحات فایل: 85

مقدمه
کنسرواسیون مواد غذایی عبارتست از ایجاد شرایطی که تحت آن شرایط مواد
غذایی از عوامل فساد عاری شده و نیز این عوامل نتوانند مجدداً در آن نفوذ نمایند
و بدین ترتیب مواد غذایی تا مدتهای بسیار طولانی سالم باقی بمانند.
کنسرواسیون از ک لمه لاتین کنسرو به معنی حفاظت گرفته شده و کنسرواسیون
یا Caning مواد غذایی وسیله حرارت در ظروف در بسته غیر قابل نفوذ را
(Nicolas Appert) می گویند که کلمه اخیر از نام آپر Appertisation
بنیانگذار این رشته گرفته شده است.
آپر که یک قناد فرانسوی بود در سال 1809 نتیجه آزمایشات و مطالعات خود
درباره نگهداری مواد غذایی را منتشر نمود و در همان سال نیز جایزه مربوطه نیز
به او تعلق گرفت
دانلود فایل

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ بهمن ۹۵ ، ۰۸:۴۷